NanoBoard

49
MTB + Race + Urban /
BCP-35W
Koop bij een online winkel
NanoBoard /
49
Koop opties
Koop opties

Als iedere seconde telt!

Eenvoudig te bedienen met één knop.
Alle goede dingen van de Dashboard, maar in een kleinere en lichtgewicht vorm. Deze compacte computer is voorzien van onze bekende slimme interface met één knop, die het bedienen van de computer tot een buitengewone eenvoudige taak maakt. Verder is de Nanoboard gebaseerd op de Dashboard voor zijn grote scherm, dat is aangepast aan de kleinere afmetingen van de Nanoboard, de montage van de beugel en de vergelijkbare constructie. De duurzaamheid is beter als ooit tevoren. Dankzij een externe rubberen TPU-bescherming is de binnenkant van de computer beschermd tegen de elementen en zal de computer zelf altijd goed blijven zitten, zelfs wanneer je zou crashen. Alle traditionele functies van een computer zijn aanwezig en de Nanoboard bevat zelfs een slimme calorie-functie die berekent hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je rit. Al je activiteiten worden bijgehouden. Hoe groot de taak ook is, het kleine Nanoboard staat voor de hand.

Specificaties

  • Eenvoudige bediening met één knop.
  • Universele houder voor stuur of stuurpen.
  • Waterdichte behuizing.
  • Draadloze snelheidssensor.
  • Inclusief batterij.
  • Aantal functies: 11.
  • Functies: Klok, Huidige snelheid, Gemiddelde snelheid, Maximale snelheid, Ritafstand, Totale afstand, Rittijd, Caloriegebruik, Auto start/stop, Lage batterij indicator, Auto scan.

Features

Draadloos

Draadloos

Weg met kabels die in elkaar gedraaid zijn en schuurplekken op je frame, draadloze fietscomputers houden je fiets netjes. Ze hebben dezelfde eigenschappen als fietscomputers met draad, maar zonder het gedoe.

Bekijk alle features