Nieuw!

Maestro

99
Race + E-road /
BHE-09
 • Voor optimale ventilatie tijdens al je ritten
 • De HaloGuard constructie zorgt voor kracht en veiligheid
 • Het compacte design maakt dit een erg aerodynamische helm
Koop bij een online winkel

Een Maestro van een helm

Ben de heerser van de weg
Wanneer je gaat voor optimale veiligheid en ventilatie tijdens elke rit, dan kies je voor de Maestro! Gebruikt door de professionals van Wanty-Gobert Cycling Team tijdens de grootste races. De helm heeft een uniek HaloGuard© ventilatiesysteem dat een optimale luchtstroom geeft op alle snelheden en door zijn super compacte design is het een van de meest aerodynamische helmen in het peloton. Compact, sterk en ontworpen om je de heerser over de weg te maken.
Maestro
Maestro
Maestro
Maestro
Maestro
Maestro
Maestro
Gemakkelijk verstelbare helmbanden

Gemakkelijk verstelbare helmbanden

Heb jij ook altijd last van helmbanden die in de war komen te zitten? Dat is verleden tijd met onze nieuwe helmband hoek verdelers. Hierdoor lopen de helmbanden door het retentiesysteem en worden ze zo gebundeld dat ze niet meer in de war kunnen komen.

Verborgen bracket

Verborgen bracket

Achterop de Maestro helm is een "verborgen" slimmigheidje verstopt. Hier vind je recht onder het BBB logo een bracket waaraan je een achterlicht kunt monteren.

Omega verstelsysteem

Omega verstelsysteem

Het Omega retentiesysteem is een door BBB ontwikkelt systeem met een zeer compact uiterlijk. Door middel van de strak ontworpen draaiknop kan je eenvoudig en met slechts een hand de retentie van de helm vast- en losdraaien. Waardoor je de helm ook snel kunt verstellen tijdens een rit.

Veiligheid en ventilatie in een compact pakket

Veiligheid en ventilatie in een compact pakket

De nieuwe HaloGuard constructie zorgt voor uitstekende ventilatie en veiligheid. Deze constructie is in een halo vorm rondom het hoofd in het foam van de helm gegoten en zorgt zo voor extra kracht. En het geeft ruimte voor 17 luchtgaten aan de voorkant voor optimale ventilatie.

Review: Cycling.be

Review: Cycling.be

De Maestro maakt een positieve indruk. De helm past perfect en voelt echt aan als een verlengde van ons hoofd. Ventileren doet hij evenzeer als de beste, waardoor we zelfs in tropische omstandigheden het hoofd koel konden houden.

Specificaties

 • AirFlow Cooling System (ACS) ontwerp.
 • HaloGuard inwendige constructie voor optimale ventilatie en veiligheid.
 • Lichtgewicht verstelbare helmbanden voor een comfortabele pasvorm.
 • Lichtgewicht helmband hoek verdelers.
 • EPS van hoge dichtheid.
 • Gemakkelijk in hoogte en omtrek te verstellen Omega-verstelsysteem.
 • QuickDry padding.
 • Voor de luchtstroom geoptimaliseerde padding.
 • Ventilatiegaten: 17.
 • Schaalconstructie: Dubbel In-mold.

Features

Airflow Cooling System (ACS)

Airflow Cooling System (ACS)

Als je intensief fietst, produceer je veel warmte. Oververhitting van je lichaam beïnvloedt je presteren negatief. Door het grote oppervlak van je hoofd, kun je tot 40% van je lichaamswarmte via je hoofd kwijtraken. Het dragen van een helm is normaal gezien slecht voor de ventilatie. Daarom hebben wij het Airflow Cooling System (ACS) ontwikkeld voor onze Icarus helm. Dankzij het speciale ontwerp van niet alleen de vorm van het schuim, maar ook van de padding, wordt lucht naar binnen getrokken en langs je hoofd geleid door luchtkanalen. Dat garandeert een optimale warmtebeheersing van je hoofd.

Antibacteriële padding

Antibacteriële padding

Wasbare antibacteriële padding. Vervangingspadding is beschikbaar voor alle helmen.

Bekijk alle features