E-bike

Uitgerust voor je rit op hogere snelheid

De e-bike maakt het fietsen makkelijker. Het is heerlijk als de fiets je net even dat zetje extra geeft bij iedere trapbeweging. Zo kom je razendsnel van A naar B, maar dat wil je natuurlijk wel veilig doen. Door de ondersteuning kan je makkelijk langere afstanden afleggen en zit je langer op de fiets, dan is het ook wel lekker om te kunnen genieten van optimaal comfort. Al deze uitdagingen vragen om de juiste hulp en daarvoor biedt BBB de uitkomst.

E-bike helmen

Veiligheid voorop!

Fietsen op een e-bike betekent fietsen op een hogere snelheid. Met een doorsnee e-bike haal je al gauw de 25km/u en een speed pedelec gaat zelfs tot 45km/u. Een helm is dus zeker geen overbodige luxe, zeker aangezien het dragen van een helm de kans op hoofdletsel na een val flink kan verminderen.

 

Als een God boven de sneeuwgrens

Voor de zevende keer vlieg ik van mijn thuisland Nieuw-Zeeland het Europese zomerseizoen tegemoet. De lente kondigt zich aan wanneer ik opnieuw kennismaak met de Franse bergen en uitkijk naar een zomer vol avonturen. Ik ben blij om terug te zijn voor een verblijf van vijf maanden. Door de jaren ben ik enorm van Europa gaan houden.

Lees blog

Wielertochten in de Eifel

Lees blog

De HaloGuard constructie

Lees blog