E-bike

Uitgerust voor je rit op hogere snelheid

De e-bike maakt het fietsen makkelijker. Het is heerlijk als de fiets je net even dat zetje extra geeft bij iedere trapbeweging. Zo kom je razendsnel van A naar B, maar dat wil je natuurlijk wel veilig doen. Door de ondersteuning kan je makkelijk langere afstanden afleggen en zit je langer op de fiets, dan is het ook wel lekker om te kunnen genieten van optimaal comfort. Al deze uitdagingen vragen om de juiste hulp en daarvoor biedt BBB de uitkomst.

E-bike helmen

Veiligheid voorop!

Fietsen op een e-bike betekent fietsen op een hogere snelheid. Met een doorsnee e-bike haal je al gauw de 25km/u en een speed pedelec gaat zelfs tot 45km/u. Een helm is dus zeker geen overbodige luxe, zeker aangezien het dragen van een helm de kans op hoofdletsel na een val flink kan verminderen.

 

Wat neem je mee tijdens je eerste bikepacking trip?

Gravelen en bikepacken is de laatste jaren erg populair geworden. Het is de ideale combinatie tussen racefietsen en mountainbiken en geeft je de mogelijkheid om nieuwe paden en wegen te ontdekken die je anders nooit had ingeslagen. Maar wat neem je nu mee als je voor het eerst op pad gaat? BBB heeft samen met ultra langeafstandsfietser Jack Thompson een lijst opgesteld met tips en tricks die je helpen als je voor het eerst op avontuur gaat.

Lees blog

Als een God boven de sneeuwgrens

Lees blog

Wielertochten in de Eifel

Lees blog