Kleding materialen

Kleding Materialen

Op deze pagina vindt je alles over de materialen die wij gebruiken in onze kleding.

AEROLITE

Een hoogwaardige stof met uitstekende vochtafvoer en maximaal ademend vermogen voor een hoog comfort niveau. Spiercompressie en uitstekende rekbaarheid zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

AQUATEC 10.000

Een 100% wind- en waterdicht ademend membraan voor ultieme bescherming. De microscopisch kleine poriën zijn ondoordringbaar voor water (10.000 mm / H2O) maar laten damp van binnenuit door (10.000 g / m2 / 24 uur). Hierdoor blijf je droog en vermijd je oververhitting.

DIAMOND SOFT

Een hoogwaardige technische stof, 100% polyester met een warme fleece binnenvoering. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een warm shirt dat het vocht goed afvoert, maar het verdeelt het vocht ook gelijkmatiger en sneller over de hele stof.


FarInfraRed

FAR INFRARED (FIR) TECHNOLOGIE

Waar normale isolatie werkt door middel van kleine luchtbelletjes, werkt Far InfraRed door middel van een totaal ander concept. Het lichaam straalt infrarode energie uit in de vorm van warmte wat door normale isolatie gemakkelijk doorgelaten wordt. De speciale ceramische microdeeltjes in de stof van producten met Far InfraRed technologie, werken als een schild om deze energie direct terug op de huid te kaatsen. Een tweede isolatie niveau dat niet wordt beïnvloed door vocht. Het houd je lichaam warm en comfortabel zonder dikke lagen kleding.

COMFORT PLUS

Lichtgewicht polyester materiaal dat de lichaamstemperatuur perfect reguleert door het absorberen en afvoeren van lichaamstranspiratie.

REVOLUTION ENERGY

Een technische stof met een groot vermogen voor vormbehoud en kracht. De buitengewone elasticiteit van de stof garandeert spier-compressie wat de productie van melkzuur en de spierspanning vermindert en de atletische prestaties verbetert.

AIRDRY

Het hoogst bereikbare in ademend vermogen. Dit in vier richtingen rekbare polyester mesh heeft uitstekende ventilatie-eigenschappen.


THERMOLITE

Lichtgewicht polyester stof met uitstekende isolerende en vochtafvoerende eigenschappen. De holle kernvezels houden de lucht vast voor betere isolatie. Het grotere oppervlak zorgt voor een snellere verdamping. Door vocht van de huid weg te voeren naar het oppervlak van de stof waar het sneller kan verdampen.

COOLSKIN

Een ultralichte en open polypropyleen vezelmix, die speciaal is ontwikkeld om je koel en droog te houden in warme omstandigheden. De open zeshoekige mesh-structuur bevordert de luchtstroom tussen de stof en de huid, terwijl het push-pull-effect van de stof vocht van je huid afvoert naar de volgende laag.

THERMO PLUS

Hoogwaardig technisch materiaal dat de afvoer van vocht verbetert. Uitstekende isolerende eigenschappen en voorzien van een duurzame waterafstotende coating.


THERMO FABRIC

Elastisch, materiaal. Uitstekende isolerende, ademende en vochtafvoerende eigenschappen. Perfect voor frisse omstandigheden.

TRILITE

Een ademend (20.000 g / m2 / 24 uur) hoogwaardig, lichtgewicht 3-laags materiaal, met wind- en waterdichte (20.000 mm / H2O) eigenschappen die je droog en warm houden. Een PolyUrethaan (PU) membraan dat is gebonden tussen het zeer elastische binnen- en buitenlaag materiaal.

TRIOXX

Een ademend (20.000 g / m2 / 24 uur) hoogwaardig 3-laags materiaal, met wind- en waterdichte (20.000 mm / H2O) eigenschappen. Het elastische buitenmateriaal zit vast aan het PolyUrethaan (PU) membraan en wordt aan de binnenkant beschermd door een fleece laag. Door deze 3-laags technologie blijft je lichaam tijdens het sporten warm en droog.


COOLMAX

Kledingstukken gemaakt met COOLMAX®-vezels voeren vocht af van het lichaam naar het oppervlak van de ademende stof, waar het snel verdampt. Dit creëert een zeer gewenst verkoelend effect dat de drager helpt droog en comfortabel te blijven om de prestaties te optimaliseren.

NEOSKIN

Speciaal gecoat neopreen materiaal met een zacht, glad oppervlak dat water afstoot en waarvan het onmiddellijk afrolt.

WATERFLEX

Geavanceerd gecoat materiaal van polyurethaan (PU) rubber met microfleece binnenin, dat een waterbestendigheid, duurzaamheid en flexibiliteit van het hoogste niveau geeft.


ATLANTA PLUS

Dit hoogwaardige materiaal biedt de perfecte spiercompressie, het vermindert spiertrillingen en -belasting en verbetert de atletische prestaties.

PRIMALOFT

Primaloft is een isolerend materiaal dat zeer ademend is en de vochtdamp doorlaat. Dit betekent dat zelfs als je zweterig wordt, de isolatie je zal beschermen tegen kou. Primaloft houdt lichaamswarmte perfect vast, zonder je het gevoel te geven dat je zware kleding draagt.

COOLPLUS

Cool Plus-textiel voert zweet snel van je huid af voor een snellere verdamping. Hierdoor blijft je huid langer droog en koel en kleeft de stof niet aan je lichaam.