Racefiets

Je uitrusting voor snelheid

Al bijna 25 jaar maakt BBB Cycling deel uit van de fiets community. Onze passie en plezier voor het fietsen zijn onze grootste drijfveren om onderscheidende producten te creëren. Geïnspireerd door de gesprekken die we onderweg op de fiets hebben en gestuurd door onze kijk op technologie.

Sportbrillen

Iedere fietser heeft een sportbril nodig

Iedere sportieve fietser draagt een sportbril. Niet alleen maar handig voor een scherp zicht en bescherming tegen de zon, of kleine beestjes die je ogen proberen te doorboren. Maar het levert je ook nog eens bonuspunten voor stijl op. Wij bieden sportbrillen in allerlei varianten, altijd ontworpen vanuit het perspectief van de sportieve fietser, uitgerust met een slimmigheidje van BBB.

 

Wat neem je mee tijdens je eerste bikepacking trip?

Gravelen en bikepacken is de laatste jaren erg populair geworden. Het is de ideale combinatie tussen racefietsen en mountainbiken en geeft je de mogelijkheid om nieuwe paden en wegen te ontdekken die je anders nooit had ingeslagen. Maar wat neem je nu mee als je voor het eerst op pad gaat? BBB heeft samen met ultra langeafstandsfietser Jack Thompson een lijst opgesteld met tips en tricks die je helpen als je voor het eerst op avontuur gaat.

Lees blog

Als een God boven de sneeuwgrens

Lees blog

Wielertochten in de Eifel

Lees blog