Racefiets

Je uitrusting voor snelheid

Al bijna 25 jaar maakt BBB Cycling deel uit van de fiets community. Onze passie en plezier voor het fietsen zijn onze grootste drijfveren om onderscheidende producten te creëren. Geïnspireerd door de gesprekken die we onderweg op de fiets hebben en gestuurd door onze kijk op technologie.

Onze producten

Ontdek onze racefiets producten

Sportbrillen

Iedere fietser heeft een sportbril nodig

Iedere sportieve fietser draagt een sportbril. Niet alleen maar handig voor een scherp zicht en bescherming tegen de zon, of kleine beestjes die je ogen proberen te doorboren. Maar het levert je ook nog eens bonuspunten voor stijl op. Wij bieden sportbrillen in allerlei varianten, altijd ontworpen vanuit het perspectief van de sportieve fietser, uitgerust met een slimmigheidje van BBB.

 

Als een God boven de sneeuwgrens

Voor de zevende keer vlieg ik van mijn thuisland Nieuw-Zeeland het Europese zomerseizoen tegemoet. De lente kondigt zich aan wanneer ik opnieuw kennismaak met de Franse bergen en uitkijk naar een zomer vol avonturen. Ik ben blij om terug te zijn voor een verblijf van vijf maanden. Door de jaren ben ik enorm van Europa gaan houden.

Lees blog

Wielertochten in de Eifel

Lees blog

De HaloGuard constructie

Lees blog