Loading the page is taking longer than expected. Please wait..

Použitie cookies

Dáte si k nim kávu?

Cítime, že je veľmi dôležité, aby ste vedeli, aké súbory cookies používajú naše webové stránky a na aké účely. Pomáhajú chrániť vaše súkromie a zároveň zabezpečiť, že stránka bude užívateľsky prívetivá ako je to len možné. Nižšie sa dozviete viac o technikách, ktoré používame na našich webových stránkach a za akým účelom.

Rozsah pôsobnosti

Toto webové sídlo vám ponúka spoločnosť Augusta Benelux BV („BBB CYCLING“). Snahou spoločnosti BBB CYCLING je poskytnúť vám čo najbohatšie a najrelevantnejšie informácie a podporu pri online používaní našich webových stránok a interakcii s nimi. Jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, je používať súbory cookie, webové signály alebo podobné technológie, ktoré ukladajú informácie o vašej návšteve našej webovej lokality do vášho počítača. Domnievame sa, že je veľmi dôležité, aby ste vedeli, aké súbory cookie naša webová lokalita používa  a na aké účely. Pomôže to ochrániť vaše súkromie a zároveň zabezpečiť maximálne možnú užívateľskú ústretovosť našej webovej lokality. Nižšie si môžete prečítať ďalšie informácie o technológiách, ktoré sa používajú na našej webovej lokalite  a jej prostredníctvom, ako aj o účeloch ich použitia. Toto je len vyhlásenie o ochrane osobných údajov a o tom, aké technológie webovej lokality  používame, a nejde o zmluvu ani dohodu.

Čo sú súbory cookies, webové signály a podobné technológie?

Cookie je malý dátový súbor, ktorý sa pri navštívení určitých webových stránok uloží do vášho počítača v rámci webového prehliadača. Súbor cookie neobsahuje ani nezbiera informácie izolovane, ale pri načítaní serverom prostredníctvom prehliadača môže poskytovať informácie, ktoré umožňujú ústretovejšie poskytovanie služieb, napr. zisťovanie chýb.  Súbory cookie neuchovávame dlhšie, než je nutné.

Pod podobnými technológiami ukladania informácií rozumieme ďalšie technológie, ktorými sa ukladajú informácie do vášho prehliadača alebo zariadenia a ktoré používajú lokálne zdieľané objekty alebo lokálne úložisko. Ako príklady možno uviesť flash cookies, HTML 5 cookies a ďalšie softvérové postupywebových aplikácií.

Na zjednodušenie v našich zásadách termínom „cookie“ označujeme súbory cookies, webové majáky  a podobné technológie.

Aby ste mohli našu stránku plne využívať, musíte povoliť súbory cookies. Webovú stránku  si síce môžete prehliadať aj v prípade, že si neželáte mať cookies povolené, avšak niektoré prvky na webovej stránke  môžu byť obmedzené.

Tieto informácie uvádzame v snahe vyhovieť aktuálnej právnej úprave a zabezpečiť, aby sme vás otvorene, čestne a jasne informovali o cookies a ochrane osobných údajov. Ďalšie informácie o ochrane osobných údajov nájdete v našich zásadách ochrany osobných údajov BBB.

Ako používame súbory cookies?

Ako si môžete všimnúť, počas vašej návštevy tejto webovej stránky  sú generované rôzne typy cookies. Používame nasledujúce typy súborov cookies:

• Funkčné súbory cookies;
• Analytické súbory cookies; 
• Reklamné súbory cookies;
• Súbory cookies sociálnych médií.

Funkčné súbory cookies

Tieto súbory cookies sú nevyhnutné na to, aby bolo možné prehliadať webovú stránku(-y) spoločnosti BBB CYCLING a používať jeho funkcie, ako napríklad získať prístup do častí webovej stránky s chráneným obsahom. Bez týchto cookies nie sú takéto funkcie vrátane nákupného košíka a elektronickej platby možné.

Tieto súbory cookies môžeme použiť na:

• overenie používateľov na zabezpečené prihlásenie;
• zapamätanie produktov, ktoré ste pridali do nákupného košíka počas online nákupov;
•zapamätanie informácií, ktoré ste vypĺňali na rôznych stránkach pri platení alebo objednávaní, aby ste nemuseli opakovane vypĺňať svoje údaje;
• prenesenie informácií z jednej stránky na ďalšiu, napríklad pri vypĺňaní rozsiahleho formuláru alebo ak v priebehu online objednávky potrebujete vyplniť veľké množstvo údajov;
• ukladanie používateľských nastavení ako jazyk, poloha, počet zobrazujúcich sa výsledkov vyhľadávania atď.;
• ukladanie nastavení na optimálne zobrazovanie videa, ako napríklad veľkosť vyrovnávacej pamäte a údaje o rozlíšení vašej obrazovky;
• rozpoznanie nastavení vášho prehliadača, aby sa vám naša webová stránka  optimálne zobrazovala  na vašej obrazovke;
• odhalenie nesprávneho použitia našej webovej stránky a služieb, napríklad pri zaznamenaní niekoľkých po sebe nasledujúcich neúspešných pokusov o prihlásenie;
• rovnomerné sťahovanie webovej stránky tak, aby zostala dostupná;
• ponúknutie možnosti uloženia prihlasovacích údajov, aby ste ich nemuseli zakaždým zadávať;
• umožnenie vloženia reakcie na našej webovej stránke.

Analytické súbory cookies

Tieto súbory cookies zhromažďujú informácie o správaní sa návštevníkov na našej webovej stránke, ako napríklad ktoré stránky sú často navštevované a či používatelia dostávajú chybové hlásenia. Toto nám umožňuje nastaviť pre vás štruktúru a obsah webovej stránky  a pohyb na nej  používateľsky čo najoptimálnejším spôsobom. Štatistiky a iné výstupy nespájame s jednotlivcami.

Tieto súbory cookies môžeme použiť na:

• sledovanie počtu návštevníkov našej webovej stránky;
• sledovanie času, ktorý jednotlivý návštevník strávi na našej webovej stránke;
• zisťovanie poradia, v akom návštevník prehliada rôzne stránky na našej webovej lokalite;
• vyhodnocovanie, ktoré časti našej webovej lokality  potrebujú zlepšenie.
• optimalizáciu webovej lokality.

Na analýzu používania stránok, interakcií na stránkach a pohybu po našich stránkach môžeme využiť softvérové programy, ako napríklad Google Analytics. Tieto softvérové programy sú známe ako „metrika“ alebo „analytika webovej stránky“. 

Google Analytics je webová analytická služba poskytovaná spoločnosťou Google Inc. (ďalej len "Google"). Google Analytics používa cookies na analýzu používania webovej stránky používateľmi. Spoločnosť Google využíva súhrnné štatistické údaje, aby spoločnosti BBB CYCLING poskytla prehľad o tom, ako používatelia túto webovú stránku  používajú. Na základe usmernení holandského Úradu na ochranu osobných údajov, sme pristúpili k zvýšeniu miery ochrany osobných údajov v rámci Google Analytics nasledovne:

• so spoločnosťou Google máme uzavretú „Zmluvu o spracovaní osobných údajov“;
• aktivujeme utajovanie IP adries v Google Analytics;
• zaisťujeme, aby nedochádzalo k poskytovaniu údajov spoločnosti Google.

Google môže poskytnúť tieto údaje tretím stranám iba v prípade, že takáto povinnosť spoločnosti Google vyplýva zo zákona, alebo len do takej miery, v akej tretie strany spracovávajú údaje v mene spoločnosti Google.

Získavanie údajov, ktoré generujú súbory cookies a ktoré sa týkajú používania webovej stránky  (vrátane vašej adresy IP), spoločnosťou Google a spracovanie týchto údajov spoločnosťou Google môžete zakázať stiahnutím a inštaláciou nasledujúceho zásuvného modulu prehliadača: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Reklamné súbory cookies

Naším cieľom je poskytnúť návštevníkom našej webovej stránky  informácie, ktoré sú pre nich čo najrelevantnejšie. Z tohto dôvodu sa snažíme maximálne prispôsobiť našu stránku každému jednému návštevníkovi. Robíme to nielen pomocou obsahu webovej stránky, ale aj zobrazenými reklamami.

Aby bolo možné tieto nastavenia realizovať, snažíme sa získať, za účelom vytvorenia segmentovaného profilu, predstavu o vašich potenciálnych záujmoch na základe vami navštívených webových stránok BBB CYCLING. Na základe zistených záujmov následne môžeme prispôsobiť obsah stránky a zobrazované reklamy rôznym skupinám zákazníkov.

Tieto súbory cookies môžeme použiť na:

• evidenciu o tom, ktorá reklama sa vám už zobrazila, aby sa vám nezobrazovali vždy tie isté reklamy;
• evidenciu o tom, koľko návštevníkov kliklo na reklamu;
• evidenciu o tom, koľko objednávok bolo uskutočnených na základe reklamy;
• zaznamenávanie vašej návštevy webovej stránky  a následné vyhodnocovanie vašich záujmov;
• zistenie, či ste klikli na reklamu;
• poskytovanie informácií o vašom správaní počas prehliadania stránok iným webovým lokalitám;
• využívanie služieb tretích strán na zobrazovanie reklamy;
• zobrazovanie zaujímavejších reklám na základe vášho spôsobu využívania sociálnych sietí.

Vezmite prosím na vedomie, že reklamy sa vám na našej stránke budú zobrazovať aj vtedy, ak tento typ cookies nie je používaný; v takomto prípade ale reklamy nebudú prispôsobené vašim záujmom. Tieto reklamy môžu byť napríklad upravené podľa obsahu webovej stránky. Takýto typ internetovej reklamy, ktorá je prispôsobená obsahu, sa dá porovnať s reklamou v televízii. Ak napríklad v televízii sledujete program o varení, pravdepodobne počas prestávky na reklamu tohto programu uvidíte reklamu na kuchynské potreby.

Tretie strany, ktoré ukladajú cookies získané prostredníctvom našej webovej stránky, sa tiež môžu pokúsiť týmto spôsobom zistiť, aké sú vaše záujmy. V takomto prípade môžu byť informácie o vašej aktuálnej návšteve webovej stránky skombinované s informáciami z predchádzajúcich návštev iných webových stránok.

Súbory cookies sociálnych médií

Články, obrázky a videá, ktoré si prezeráte na našej stránke, môžete prostredníctvom sociálnych sietí pomocou príslušných tlačidiel zverejniť a lajkovať. Cookies tretích strán z oblasti sociálnych sietí sa používajú na aktivovanie týchto tlačidiel, takže rozpoznajú, keď budete chcieť zverejniť články alebo videá.

Tieto súbory cookie umožňujú:

• používateľom prihláseným do vybraných sociálnych médií priamo z našej webovej stránky určitý obsah zverejňovať a lajkovať.

Tieto sociálne médiá tiež môžu tiež získavať vaše osobné údaje na vlastné účely. BBB CYCLING nemá žiaden vplyv na to, akým spôsobom tieto sociálne médiá vaše osobné údaje využívajú. Viac informácií o cookies ukladaných sociálnymi sieťami a o možných údajoch, ktoré získavajú, nájdete vo vyhláseniach o ochrane osobných údajov týchto sociálnych médií. Nižšie odkazujeme na vyhlásenia o ochrane osobných údajov najdôležitejších sociálnych sietí, ktoré BBB CYCLING používa najčastejšie:

Facebook
Google+
Instagram
Twitter
YouTube
Vimeo

Vaše možnosti

Funkčné súbory cookies BBB CYCLING ukladá a používa počas toho, ako si prehliadate našu webovú stránku na to, aby sa zabezpečilo jej  správne fungovanie. Analytické a reklamné súbory cookies a súbory cookies sociálnych médií ukladá BBB CYCLING len na základe vášho súhlasu. Pri prvej návšteve webovej stránky  vám ponúkame možnosť nastaviť vaše preferencie týkajúce sa používania jednotlivých druhov cookies. Vaše preferencie uložíme pre vašu ďalšiu návštevu, ale môžete ich vždy upraviť.

Ako spravovať cookies

Máte možnosť podľa svojho želania cookies spravovať a/alebo mazať – viac informácií nájdete na stránke aboutcookies.org. Máte možnosť vymazať všetky cookies, ktoré sa už nachádzajú vo vašom počítači a môžete nastaviť väčšinu prehliadačov tak, aby ich neukladali. V takom prípade však budete pravdepodobne musieť pri každej návšteve stránky niektoré používateľské nastavenia manuálne nastavovať a niektoré služby a funkcie nemusia byť funkčné.

Zmeny zásad

Tieto zásady používania súborov cookies môžeme priebežne revidovať  O aktualizácii zásad používania súborov cookies vás budeme informovať, ale zároveň vám odporúčame, aby ste tieto zásady pravidelne sledovali. Tieto zásady boli naposledy zmenené 11. júla 2017.

Otázky a pripomienky

Svoje otázky a pripomienky ku cookies alebo ochrane súkromia nám prosím zasielajte na adresu privacy@pon.com.