9 gemiddelde score uit 49 reviews

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending voor bestellingen boven de €25 !

Gratis retour voor bestellingen boven de €75 !

 

Retourneren van je bestelling

Je kunt het product altijd naar ons terugsturen.

Retourneren van je bestelling

Hoe werkt het retourproces van BBB Cycling?

Heb je onverhoopt het verkeerde product binnen gekregen? Of ben je toch niet helemaal tevreden over het bestelde product? Dat zou erg vervelend zijn. Je kunt het product altijd naar ons terugsturen. Je mag de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden herroepen. We vragen wel altijd een reden bij het aanvragen van een retour maar deze is in dit geval niet relevant. Hieronder vertellen we je hoe je dit kan doen.

1. Log in op je BBB Cycling account en ga naar 'Bestellingen'.
2. Klik achteraan je bestelling op 'retourzending'.
3. Volg de stappen op de volgende pagina om je retourzending compleet te maken.
4. Na goedkeuring ontvang je een retourformulier via de mail waarmee je de artikelen terug kan sturen. Op dit formulier staat in de meeste gevallen een antwoordnummer vermeld (zodat er geen kosten voor de retourzending gemaakt hoeven te worden). Retouren worden verzonden naar onderstaand adres.

Pon Logistiek B.V. (Retouren webshop BBB Cycling)
Zuiderinslag 10
3833 BP Leusden
Nederland

*Retouren die zonder aanmelding worden opgestuurd kunnen moeilijker behandeld worden. Meld ze dus even aan via je account omgeving.

Let op!: het product moet compleet zijn en in de originele verpakking zitten. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen bij het retour nemen van het product.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je product zonder opgave van redenen aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Na het kenbaar maken van je herroeping heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via het aanmaken van een retourzending in je BBB Cycling account op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Of neem contact op met BBB Cycling klantenservice via 071-579 1580 (lokaal tarief) of via store@bbbcycling.com.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Kan ik elk product retour sturen?

Het is niet zomaar mogelijk om ieder product retour te sturen. We controleren na het indienen van de retouraanvraag en na ontvangst van de artikelen altijd even of ze op de juiste manier terug gestuurd zijn. Hiervoor hanteren we de onderstaande voorwaarden.

 -  Bij het invullen van je retour vragen wij naar de reden van je retourzending.
 -  Het product moet compleet zijn en in de originele verpakking zitten. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen bij het retour nemen van het product.
 -  Retourneren kan in Nederland en België gratis via een antwoordnummer.
 -  De terugbetaling is binnen enkele dagen na ontvangst bij BBB Cycling geregeld.


Let op:
het product moet compleet zijn en in de originele verpakking zitten. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen bij het retour nemen van het product.

Helaas is het niet mogelijk om je producten in te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Het product dat je toch niet wilt zal je dan terug moeten sturen naar BBB Cycling en het juiste product of maat opnieuw te bestellen via de website. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag van je eerst bestelde product van ons terug.

Wanneer is retourneren gratis?

Bestellingen met een waarde van meer dan 75 euro kunnen altijd gratis aan ons retour gestuurd worden. Voor bestellingen met een kleinere totale orderwaarde zijn de kosten voor het retour sturen helaas voor eigen rekening. Als je gebruik wil maken van het gratis retourneren maak je via je account een retour aan. Na beoordeling sturen wij je een retourformulier met ons antwoordnummer op. Hiermee kan je de producten retour zenden via een PostNL Servicepunt.

Kom je niet in aanmerking voor gratis retourneren of kies je voor een andere wijze van retourneren. Dan zijn de kosten voor het terugzenden voor eigen rekening.

Let erop dat de artikelen die je retour stuurt aan de onderstaande voorwaarden voldoen:

 -  Het product moet compleet zijn en in de originele verpakking zitten. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen bij het retour nemen van het product.
 -  Stuur je je hele bestelling met meerdere producten terug, dan krijg je het aankoopbedrag van ons terug.
 -  Stuur je slechts een gedeelte van je bestelling terug, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten terug.
 -  Als het product bij ons binnen is, betalen we het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

 

Kan ik mijn product ook ruilen?

Helaas is het niet mogelijk om je producten in te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat. Je dient het product dat je toch niet wilt terug te sturen naar BBB Cycling en het juiste product of maat opnieuw te bestellen via de website. Je krijgt het aankoopbedrag van je eerst bestelde product van ons terug.

Terugbetaling

Als het product bij ons binnenkomt registreren wij het product. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Het retourbedrag krijg je terug via de betaalmethode die je tijdens de bestelling hebt gekozen.